Direct reserveren met SeatMe
Relais & Châteaux  - Luxury hotels and gourmet restaurants

Locatie

Restaurant Hotel Savelberg is gelegen op Vreugd & Rust, een historisch park in Voorburg. Het gebouw waarin Savelberg is gevestigd stamt uit 1751. Ooit was Vreugd & Rust een buitenplaats waar adellijke families in de zomer verbleven.

Het was patron-cuisinier Henk Savelberg die halverwege de jaren negentig zijn oog liet vallen op deze historische locatie. Na een meerjarige renovatie wist hij het destijds ernstig in verval geraakte gebouw te transformeren tot het lustoord van weleer.

Het unieke park grenst aan de Vliet, een eeuwenoud vaarwater tussen Leiden en Delft. Een vaartocht op de Vliet biedt historische doorkijkjes op oer-Hollandse landschappen en de 'achtertuinen' van Leiden, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Den Haag en Delft.

De schitterende ligging en het monumentale gebouw geven Savelberg internationale allure. Niet voor niets werd Restaurant Hotel Savelberg gevraagd om deel te nemen in het prestigieuze samenwerkingsverband Relais & Chateaux, een collectie van unieke, charmante, onafhankelijke hotels in meer dan vijftig landen.

Maar Savelberg is niet alleen een perfecte plek voor een ieder die rust en onbetwiste kwaliteit op waarde weet te schatten. Het hotel-restaurant is ook de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg of city-trip. Restaurant Hotel Savelberg is zeer gunstig, gelegen, op nog geen 10 minuten van het Haagse centrum. Op cultuurgebied heeft de residentie veel te bieden. Denk aan: het Gemeentemuseum, het Mauritshuis, Panorama Mesdag en andere culturele bezienswaardigheden. De historische binnenstad kent bovendien een groot aantal monumenten met bijzondere architectonische kwaliteiten. Wie van winkelen houdt kan urenlang ronddwalen in het centrum. Van de sjieke winkelstraten nabij Paleis Noordeinde tot de vele gezellige winkelstraatjes in de buurt van de Denneweg.

Aankomst Vertrek
NL | EN developed by Thahype.com