Direct reserveren met SeatMe
Relais & Châteaux  - Luxury hotels and gourmet restaurants

Het team

Rechterhand van executive chef Henk Savelberg is chefkok Gijs Verbeek. Gijs is afkomstig van restaurant de Zwetheul, waar hij zes jaar lang werkte onder Eric van Loo en later Mario Ridder. Gijs doorliep de sterklas van SVH meesterkoks en zette zijn eerste schreden in het vak als leerling bij De Treeswijkhoeve waar hij zijn voorliefde voor koken op sterrenniveau ontwaakte.

In de zwarte brigade is een centrale rol weggelegd voor een duo dat zijn sporen in de topgastronomie al ruimschoots heeft verdiend. Maître Petra van der Baars en sommelier Johan Spin werkten ruim twintig jaar samen in het Restaurant Het Koetshuis Schuttersveld in Enschede voor zij naar Voorburg kwamen om het Savelberg-team te versterken. Johan zet zich in om de ongeëvenaarde collectie wijnen van Savelberg verder te perfectioneren waarbij  hij niet alleen aandacht heeft voor de klassieke wijnen van de grote Franse wijnhuizen, maar ook voor  bijzondere wijnen uit de zogenaamde Nieuwe Wereld.

Aankomst Vertrek
NL | EN developed by Thahype.com