Direct reserveren met SeatMe
Relais & Châteaux  - Luxury hotels and gourmet restaurants

De Chef

Henk Savelberg

Patron-cuisinier Henk Savelberg draait al decennia mee in de top van de Nederlandse gastronomie. Hij behaalde gedurende zijn carrière als enige chef in Nederland vier keer een Michelin-ster. Het gelijknamige restaurant (1 Michelin-ster) en hotel is gelegen op het rustieke eeuwenoude landgoed Vreugd & Rust in Voorburg.

Beroemd is hij onder meer om zijn Salade Savelberg , met onder meer kreeft, gekonfijte ganzenlever en truffel. Anno 2010 blijft Savelberg zich, met een jong team van talentvolle koks, vernieuwen zonder zijn wortels in de Frans-klassieke keuken te verloochenen.

De wijnkaart en uitgebreide wijncollectie van Savelberg (zelf een fervent wijnliefhebber) worden door kenners hoog gewaardeerd en zijn menigmaal onderscheiden met prijzen. In de wijnkelder liggen maar liefst 1.100 wijnen uit de hele wereld, waaronder zeer bijzondere wijnen van beroemde Franse wijnhuizen.

Regelmatig verzorgt Savelberg de culinaire invulling van VIP-bijeenkomsten, zowel in zijn eigen restaurant als op locatie. Zoals voor leden van de ABA-lounge van Ajax, officiële diners op het Binnenhof of culinaire ontvangsten van buitenlandse delegaties.

Aankomst Vertrek
NL | EN developed by Thahype.com