Direct reserveren met SeatMe
Relais & Châteaux  - Luxury hotels and gourmet restaurants

Overname Restaurant-Hotel

Voorburg, 5 juli 2014

 

Waarde Gast,

 

Vandaag is via de media naar buiten gebracht dat ik mijn bedrijf heb verkocht.

De overdracht geschiedt op 1 oktober 2014. Tot die datum blijft alles bij het oude.

Na 1 oktober zal het bedrijf een verbouwing ondergaan om op 27 oktober de deuren weer te openen in een nieuw concept.

De nieuwe directeur, de heer Carsten Klint, een gewaardeerd collega en oud-werknemer zal het stokje overnemen. Het huidige personeel zal aanblijven en zal u, zoals u van hen gewend bent, ook na de heropening weer geheel in de watten leggen!

 

Ik dank u voor het vertrouwen dat u mij heeft geschonken in het verleden en hoop u in de nabije toekomst nog te mogen ontmoeten.

 

Precies dit jaar is het 25 jaar geleden dat ik in Vreugd & Rust ben gestart. Als dank en tevens als afsluiting serveren wij vanaf 8 juli drie prachtige menu’s; Een dagelijks wisselend jubileum-lunchmenu voor € 25,00 (twee gangen), een vast jubileummenu voor € 50,00 (vier gangen tijdens lunch en diner) en menu Savelberg voor € 82,50 (vier gangen) dat bestaat uit klassieke gerechten die de afgelopen 25 jaar kenmerkend zijn geweest voor de keuken van Savelberg.  

 

Uiteraard hoop ik dat het bedrijf waarin ik 25 jaar mijn ziel en zaligheid heb gelegd, nog lang mag blijven bloeien.

Het nieuwe concept, dat naar mijn idee geheel past bij deze tijd, beveel ik daarom ook van harte bij u aan!

 

Met Culinaire Groet,

 

Henk Savelberg                                                        Carsten Klint

Aankomst Vertrek
NL | EN developed by Thahype.com