Direct reserveren met SeatMe
Relais & Châteaux  - Luxury hotels and gourmet restaurants

Trouwen

Sinds enige jaren is Restaurant Hotel Savelberg een officiele trouwlocatie. Vanaf het ja-woord tot en met de overnachting in de luxueuze bruidssuite kunt u de gehele trouwdag zorgeloos bij ons vieren.

Het eeuwenoude park Vreugd & Rust vormt het ideale decor voor een romantische huwelijksdag. Het restaurant met de uitstraling van een prachtige Italiaanse serre in lichte kleuren biedt uitzicht op de schitterende tuin en op een fraai terras met teakhouten meubelen, terracotta potten en zachtkleurige parasols. Zodra het weer dit toelaat kunnen gasten buiten op het sfeervolle terras lunchen en dineren. De trouwceremonie kan niet alleen binnen maar desgewenst ook buiten plaatsvinden.

Binnen in het restaurant en in het hotel staan verschillende ontvangstruimten tot uw beschikking. Zoals private dining-zalen voor groepen tot dertig of tot veertig personen. Voor grotere groepen kan het gehele restaurant worden afgehuurd.

De ruime hotelkamers zijn uiterst comfortabel ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Voor de bruiloftsgasten is er de keuze uit meerdere kamers en suites. Voor het bruidspaar wacht de zeer royale, stijlvol ingerichte bruidsuite die is uitgerust met onder meer een eucalyptusstoomcabine.

Elk verblijf in Savelberg zal in het teken staan van ultieme gastvrijheid en van onze wens om het u optimaal naar de zin te maken.

  • Trouwceremonie binnen en buiten
  • Bruidsuites
  • Recepties
  • Sfeervolle private dining-zalen
  • Bruidslunch of -diner op terras

Informeer naar de mogelijkheden via info@restauranthotelsavelberg.nl of op telefoonnummer: 070 3872081

Aankomst Vertrek
NL | EN developed by Thahype.com