Direct reserveren met SeatMe
Relais & Châteaux  - Luxury hotels and gourmet restaurants

Private dining

Restaurant-hotel Savelberg beschikt over 2 private-diningzalen. Hier kunnen gezelschappen tot 40 personen lunchen of dineren. Het is ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren, wij kunnen tot 200 personen een prachtige amuselunch of amusediner verzorgen.

Natuurlijk werken wij ook op maat dus als u speciale ideeen of wensen heeft willen wij deze graag met u bespreken. Neem u contact op via info@restauranthotelsavelberg.nl of op telefoonnummer: 070 3872081. Wij zijn u graag van dienst.

Groen van Prinsterer-zaal: Deze zaal, aangrenzend aan de lounge is zeer geschikt voor exclusieve diners en vergaderdiners. Hier kunnen maximaal 25 personen aan een ovale tafel zitten of 40 personen aan een aantal ronde tafels. Bij mooi weer is er ook de mogelijkheid om van het terras gebruik te maken voor het nuttigen van een aperitief.

Mariannezaal: Deze ruimte is onlangs in een geheel nieuw jasje gestoken. De Mariannezaal kan gebruikt worden als aparte dinerzaal. Er kunnen maximaal 30 personen lunchen of dineren. Verder kan ook deze zaal als aperitiefruimte gebruikt worden of voor een (pers)conferentie. Ook kan deze ruimte als besloten vergaderruimte met lunch en/of diner voor kleine groepen vanaf 2 personen gebruikt worden.

Aankomst Vertrek
NL | EN developed by Thahype.com